Livrare si plata

Livrarea comenzii dumneavoastra

Pachetele sunt în general trimise în cel mult 3 zile de la primirea plății și sunt expediate prin SAMEDAY (inclusiv lockere SAMEDAY)cu urmărire și livrare fără semnătură. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării este de 25 de lei (TVA inclus) sau 15 lei in cazul in care alegeti livrare in Locker si include. 

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

In ziua livrarii curierul va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili in prealabil intervalul orar cand se va face livrarea.

In cazul livrarii in locker-ul SAMEDAY veti primi un SMS cand produsul dumneavoastra a ajuns in LOCKER.

Plata

Toate platile efectuate pe magazinul online https://limar.ro se vor face cu cardul folosind integratoarele de plati: STRIPE sau NETOPIA.

Alegant plata prin NETOPIA puteti beneficia inclusiv de RATE FARA DOBANDA.

Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@limar.ro sau la numarul de telefon 0735 897 106

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Afla mai multe