Produsele comandate pe site-ul nostru https://limar.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea comenzii.

Va rugam sa va asigurati ca produsu pe care doriti sa-l e returnati indeplineste indeplinesc Conditiile de Retur.

Procesul de schimb/retur:

1. Te asiguri ca produsul ce care il returnezi indeplineste conditiile de retur (vezi mai jos).

2. Completezi cu atentie formularul de retur accesand acest link: Formular de Schimb-Retur

*Daca informatiile necesare lipsesc sau sunt incomplete atunci pot exista intarzieri in perioada de rambursare. De aceea te rugam sa verifici si sa completezi cu atentie datele introduse.

3. Te rugam sa ambalezi corespunzator produsul pe care doresti sa-l returnezi

4. Expediaza coletul la urmatoarea adresa: Str Dobrogeanu Gherea Bl.8, sc. C, ap.35 Roman, judetul Neamt, Romania. Destinatar S.C. Limar Medical Distribution S.R.L.

Contactezi orice companie de curierat si soliciti ridicarea coletului de la adresa ta. Plata cheltuielilor de transport pentru retur vor fi achitate de catre client.

Nu expediati coletul cu plata ramburs la destinatie deoarece acestea nu vor fi preluate. Nu vor fi preluate coletele trimise la oficiile postale.

5. Dupa receptionarea si verificarea produsului returnat iti vom returna banii in maxim 14 zile calendaristice in contul bancar din care ai efectuat plata pe magazinul nostru https://limar.ro

Conditiile de retur:

1. Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile caledaristice de la data livrarii.

2. Produsul nu a fost purtat sau deteriorat si poate fi vandut din nou. Produsul nu trebuie sa contina urme de utilizare si trebuie sa fie returnat cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat. In cazul in care produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care produsul se afla intr-o stare ce nu permite re-comercializarea acestuia ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

3. Plata cheltuielilor de transport pentru retur va fi achitata de catre dumneavoastra.

4. Coletele retur trimise cu plata ramburs nu vor fi ridicate.

5. Produsele returnate trebuie sa fie ambalate corespunzator astfel incat produsul sa nu fie deteriorat in timpul transportului.

6. Restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiasi canal si in contul din care a fost receptionata plata.

7. Rambursarea contravalorii returului se va face in termen de maxim 14 zile de la inregistrarea acestuia.

8. Adresa la care trebuie trimis coletul este: Str Dobrogeanu Gherea Bl.8, sc. C, ap.35 Roman, judetul Neamt, Romania. Destinatar S.C. Limar Medical Distribution S.R.L.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Afla mai multe